ERI - Equipos y Recambios de Importación, S.L.

ERI va ser fundada a Barcelona el 1986 seguint el projecte del seu director gerent. L'objectiu era cobrir el sector vacant en recanvis i components per a vehicles industrials del camió així com del semiremolc, en una època en què s'iniciava el muntatge d'eixos i suspensions importades amb certa penetració al mercat del semiremolc.

Aquesta conjuntura de mercat va ser decisiva per donar llum verda al projecte madurat durant prop de dos anys amb els seus estudis de mercat i viabilitat, efectuats aquests a escala nacional amb resultat positiu.
Les primeres representacions en exclusiva amb què ERI va iniciar la seva activitat van ser:

  • Llantes d'alumini per a camions, autobusos i tràilers.
  • Cinquenes rodes, potes de suport, parafangs i caixes d'eines.
  • Eixos, suspensions mecàniques i pneumàtiques per semiremolcs i camions.
  • Preses de força, bombes i vàlvules.
  • Dipòsits per a gas-oil.

Sempre productes de primera línia i que ràpidament es van començar a muntar a la majoria dels fabricants nacionals de tràilers i bolquets. Això va fer possible la ràpida expansió d'ERI, la qual en només quatre anys es va veure obligada a traslladar-se per dues vegades a noves i més àmplies instal·lacions d'acord amb el volum de negoci i serveis a prestar. Han transcorregut més de tres décades i avui les actuals línies d'ERI inclouen programes de fabricació pròpia, sent els més importants els Tercers eixos per a camions, les Suspensions pneumàtiques per a furgonetes i camions lleugers. Les prestigioses línies actuals que ERI posseeix com a distribuïdor són àmpliament exposades més endavant, identificant-se sempre amb productes de primera línia, d'una tecnologia d'avantguarda en el mercat europeu. Això consolida l'experiència i professionalitat d'ERI avalat per un excel·lent equip humà al servei del client. ERI actualment disposa d'unes noves i àmplies instal·lacions situades en una òptima i estratègica zona per expedicions urgents. Les instal·lacions estan dividides en 235 m² per a oficina comercial i oficina tècnica, 750 m² per a fabricació i magatzem per l'estoc es remunta fins a 10 metres d'alçada en modernes prestatgeries incloent una zona de pick-ing.

ERI Equipos y Recambios de Importación P.I. El Plà - Miquel Torelló i Pagès, 46 - 08750  Molins de Rei - (BARCELONA) -Tel. +34 93 499 00 17  - Email: eri@eri.es