Política de privacitat

Política de privacitat

Durant l'ús d'aquest lloc web, es pot sol·licitar que proporcioni la seva adreça de correu electrònica o dades personals seleccionats. Aquestes dades són indispensables perquè nosaltres li podem proporcionar els serveis que hagi sol·licitat voluntàriament, com ara descarregar una aplicació de prova.

Amb la finalitat d'oferir el millor servei i amb el fi de facilitar l'ús, s'analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l'activitat dels visitants i la seva freqüència d'utilització. A aquests efectes, utilitzarem la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d'Internet.

Protegirem les seves dades personals i mai posarem aquesta informació a disposició de tercers, llevat que vostè ens dóna el permís per fer-ho. Les dades que proporcioni s'utilitzaran exclusivament per comunicar-nos entre vostè i nosaltres.

En qualsevol moment, pot exigir que aquestes dades siguin eliminats de la nostra base de dades.

Se li pot demanar que proporcioni seves dades personals en els següents casos:

  • Un pressupost,
  • Informació.
  • una comanda
  • campanyes promocionals.

ERI Equipos y Recambios de Importación P.I. El Plà - Miquel Torelló i Pagès, 46 - 08750  Molins de Rei - (BARCELONA) -Tel. +34 93 499 00 17 | Fax. +34 93 499 05 44 - Email: eri@eri.es