Política de privacitat

Política de privacitat

En aquesta declaració de privacitat li explico quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com els utilitzem. Us animo a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les seves dades personals en aquest web. Els majors de tretze anys podran registrar-se a www.eri.es com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.
En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d'aquests.
Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar com a usuari.
En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari ha de saber que els seus drets estan garantits.
Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això vull compartir els meus principis respecte a la teva privacitat:
• Mai vam sol·licitar informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-li els serveis que requereixi.
• Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la seva autorització expressa.
• Mai utilitzem les seves dades personals amb una finalitat diferent de l'expressada en aquesta política de privacitat.
Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.
www.eri.es ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tractament de les teves dades personals
Identitat del Responsable: Equips i Recanvis d'Importació, S.L. des d'ara ERI
• Nom comercial: ERI
• NIF / CIF: B58195041
• Correu electrònic: eri@eri.es
• Activitat: Majorista de Recanvis.

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que ens envieu a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades d'"Usuaris de la web i subscriptors".
Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la seva informació personal
En el tractament de les seves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:
Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals per a un o diversos fins específics que l'informarem prèviament amb absoluta transparència • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.
Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantinguts durant només temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, els informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
Principi d'integritat i confidencialitat: Les seves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Ha de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem en www.eri.es procedeixen de:

• Formulari de contacte situat en l'apartat CONTACTE
Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?
Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en www.eri.es estem tractant dades personals que concernís, o no.
Les persones interessades tenen dret a:
• Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
• Sol·licitar la rectificació o supressió
• Sol·licitar la limitació del seu tractament
• Oposar-se al tractament
• Sol·licitar la portabilitat de les dades
Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. ERI deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, té dret a rebre les dades personals que li incumbeixin, que ens hagi facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:
• El tractament estigui basat en el consentiment
• Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
• El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.
En exercir el seu dret a la portabilitat de les dades, tindrà dret al fet que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.
Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

¿Amb quina finalitat tracte teves dades personals?
Quan un usuari es connecta amb aquesta web per exemple enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable www.eri.es. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon o una altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per www.eri.es, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.
En www.eri.es hi ha un sistema de captura d'informació personal i tracte la informació que em faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de Contacte: En aquest cas, vam sol·licitar les dades personals: Nom, Empresa, Direcció, Email, i comentaris, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l'usuari en realitzar la subscripció. Dins de la web només hi ha un formulari per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter son gestionats per Mailchimp. T'informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de Mailchimp (proveïdor de E.R.I., SL) fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible aqui, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.
• Et informo que les dades que em facilites estaran ubicats en els servidors de PIMEC dins de la UE.
Existeixen altres finalitats per la que tracto les teves dades personals:
• Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
• Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
• També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
• Per gestionar les xarxes socials. www.eri.es pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de www.eri.es, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari d'ERI. Tractarà les seves dades amb les finalitats d'administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de www.eri.es. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas faré servir els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.
D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, ERI (www.eri.es) serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.
www.eri.es, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Enviar un missatge de correu electrònic a efectes de contacte
Un cas especial de tractament de dades en www.eri.es, es refereix als missatges de correu electrònic que els usuaris envien per tal de contactar amb ERI. Els usuaris poden preguntar dubtes o fer suggeriments o qualsevol altra finalitat.
Encara que no existeix un formulari de captació de dades, a efectes de contacte, els usuaris poden enviar missatges de correu electrònic. Per a aquesta fi ERI empra el sistema d'e-mail de PIMEC). Els missatges dels usuaris amb aquest propòsit queden emmagatzemats en el compte de correu electrònic d'ERI i les dades corresponents. Les dades emmagatzemades en el compte de correu electrònic d'ERI ni se cedeixen ni es comparteixen amb ningú; i pot exercir els seus drets legals, segons s'especifica en aquesta política de privacitat.

 

Legitimació per al tractament de les teves dades
La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.
Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades
Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.
No es tracten categories de dades especialment protegides.
Per quant de temps conservarem les seves dades?
Les dades personals proporcionades es conservaran:
• Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.

 

¿A què destinataris es comunicaran les vostres dades?
Moltes eines que fem servir per gestionar les seves dades són contractats per tercers.
Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, www.eri.es, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:
Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a www.eri.es a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de www.eri.es serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors dels Estats Units. L'adreça IP és anonimitzada, pel que no serà recopilada per Google.

Navegació

En navegar per www.eri.es es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:
Google analytics
Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la meva base d'usuaris en el seu conjunt.

 

Secret i seguretat de les dades
www.eri.es compromet en el us i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d'acord amb la finalitat d'aquest, així com a complir a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.
www.eri.es no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.
Pel que fa a la confidencialitat del processament, ERI s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per www.eri.es és per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat (sigui un deure contractual o legal).
Quan es presenti algun incident de seguretat, al adonar-se www.eri.es, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

 

Exactitud i veracitat de les dades
Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a www.eri.es exonerant a ERI, de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.
 

Acceptació i consentiment
L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d'ERI en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

 

Revocabilitat
El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a ERI en els termes que estableix aquesta Política per a l'exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

 

Canvis en la política de privacitat
ERI es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, ERI anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

 

Correus comercials
D'acord amb la LSSICE, www.eri.es no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.
D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, www.eri.es es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

 

Document revisat el 2018.04.27.

 

 

ERI Equipos y Recambios de Importación P.I. El Plà - Miquel Torelló i Pagès, 46 - 08750  Molins de Rei - (BARCELONA) -Tel. +34 93 499 00 17  - Email: eri@eri.es